Tankki Oy - Uutiset

uutiset

Asiakastarina

Klaus Hämäläinen.JPG

” Etuna on hyvin laadukas työ. Valmiudet ovat kunnossa tehdä vaativiakin säiliöitä”, toteaa asiakkaamme Klaus Hämäläinen CP Kelcolta.


CP Kelco on maailman johtava hydrokolloidien tuottaja ja Tankki Oy:n pitkäaikainen asiakas. Olemme auttaneet ajan saatossa asiakasta erilaisten haasteiden ratkaisemisessa. Olemme toimittaneet heille räätälöityjä, juuri asiakkaan toiveiden mukaisia säiliöitä, ja tehneet joskus nopeastikin eteen tulleita säiliön kunnossapitoon liittyviä korjauksia tai muutoksia.

CP Kelcon kunnossapitopäällikön Klaus Hämäläisen mukaan ”Tankilla on voimakas halu viedä projekteja yhdessä loppuun. Jos on ollut haasteita niin kaikki on saatu ratkaistua hyvässä yhteistyössä. Käytettäessä 3D-malleja ratkaisua on helppo hakea jo näytöllä ja miettiä miten edetä. Asentajien ammattitaito on huippuluokkaa ja he ottavat asiakkaan vaatimukset sekä turvallisuuden huomioon, mikä varmistaa hyvän lopputuloksen” 

Lue koko asiakastarina täältä.

 

Näin vältät kalliit ja vaikeasti korjattavat ongelmat suunnittelustandardin valinnassa

Toimitusjohtajamme Antti Rantala on kirjoittanut asiantuntija-artikkelin painelaitteiden suunnittelustandardin valinnan haasteista. 

Direktiivi on  juuri uusiutunut ja se on tehnyt suunnittelustandardin valinnan joissain tapauksissa hyvinkin monimutkaiseksi. Kun noudatat uuden standardin määräyksiä, voit olla varma tuotteen soveltuvuudesta kaikkiin Euroopan maihin.
 
Käy lukemassa artikkeli klikkaamalla tästä.

 

Tankki takaisin maidonkeräysvaunujen valmistajaksi

tankki-valio-maitoperavaunu.jpg

Yrityksemme alkuvaiheissa 70- ja 80-luvulla teimme kymmeniä maidon keräysautoja sekä -perävaunuja eri osuuskunnille ympäri Suomea. Valmistimme myös joitakin paloautoja vielä 90-luvulla.

Valion standardoitua perävaunujensa rakenteen näimme, että paluuta tälle markkina-alueelle kannattaa kokeilla, sillä käytettävät materiaalit ja menetelmät ovat samoja kuin kiinteästi asennettavissa säiliöissä.

Kehityspäällikkö Petteri Tahvanainen Valiolta oli halukas tekemään pilottivaunun, johon Tankki tekisi säiliöosuuden ja VAK rakentaisi alustan. Molemmilla oli oman alansa huippuosaamista.

Järjestimme useamman kehitystilaisuuden, joiden tavoitteena oli, ei enempää eikä vähempää, kuin suunnitella ja tehdä Suomen paras perävaunu. Ensimmäisten vaunujen ollessa nyt ajossa kuljettajilta saadut kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia.

Aiomme jatkaa rakenteen kehittämistä myös jatkossa ja selvitämme myös muita käyttökohteita perävaunuille.

Antti Rantala
toimitusjohtaja, Tankki Oy

Tankki toimittaa lääkesäiliöitä Kuwaitiin

Tankki tekee uuden markkina-aluevaltauksen aloittaessaan lääkesäiliöiden toimituksen Kuwaitiin kesällä 2018.

Säiliöitä tullaan käyttämään suonensisäisten nesteiden valmistamiseen. Tankin suunnitteluosaaminen ja hiontataidot pääsevät hyvin oikeuksiinsa näissä vaativissa säiliöissä, joilta vaaditaan täydellistä peseytyvyyttä ja pintojen hygieenisyyttä. Tankki on toimittanut vastaavanlaisia säiliöitä useisiin eri maihin vuosien varrella.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Antti Rantala, +358 40 561 3270

Uusia menetelmäkokeita ja materiaaleja

tankki-hitsaus-01-web.jpg

Tankki Oy on vuoden 2016-2017 aikana hankkinut osaamisen ja pätevyydet painelaitteiden hitsaukseen hastelloy C22 materiaalista. Tällä materiaalilla saavutetaan erinomaiset korroosionkesto-ominaisuudet monissa eri teollisuuden käyttökohteissa. Näillä menetelmäkokeilla täydennetään yrityksemme laajaa hitsausalan osaamista perusruostumattomien sekä duplex että SMO materiaalien lisäksi.

Toteutetussa projektissa valmistettiin lääketeollisuuden reaktori kyseisestä materiaalista.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Antti Rantala, +358 40 561 3270