Tankki Oy - Uutiset

uutiset

Tankki takaisin maidonkeräysvaunujen valmistajaksi

tankki-valio-maitoperavaunu.jpg

Yrityksemme alkuvaiheissa 70- ja 80-luvulla teimme kymmeniä maidon keräysautoja sekä -perävaunuja eri osuuskunnille ympäri Suomea. Valmistimme myös joitakin paloautoja vielä 90-luvulla.

Valion standardoitua perävaunujensa rakenteen näimme, että paluuta tälle markkina-alueelle kannattaa kokeilla, sillä käytettävät materiaalit ja menetelmät ovat samoja kuin kiinteästi asennettavissa säiliöissä.

Kehityspäällikkö Petteri Tahvanainen Valiolta oli halukas tekemään pilottivaunun, johon Tankki tekisi säiliöosuuden ja VAK rakentaisi alustan. Molemmilla oli oman alansa huippuosaamista.

Järjestimme useamman kehitystilaisuuden, joiden tavoitteena oli, ei enempää eikä vähempää, kuin suunnitella ja tehdä Suomen paras perävaunu. Ensimmäisten vaunujen ollessa nyt ajossa kuljettajilta saadut kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia.

Aiomme jatkaa rakenteen kehittämistä myös jatkossa ja selvitämme myös muita käyttökohteita perävaunuille.

Antti Rantala
toimitusjohtaja, Tankki Oy

Tankki toimittaa lääkesäiliöitä Kuwaitiin

Tankki tekee uuden markkina-aluevaltauksen aloittaessaan lääkesäiliöiden toimituksen Kuwaitiin kesällä 2018.

Säiliöitä tullaan käyttämään suonensisäisten nesteiden valmistamiseen. Tankin suunnitteluosaaminen ja hiontataidot pääsevät hyvin oikeuksiinsa näissä vaativissa säiliöissä, joilta vaaditaan täydellistä peseytyvyyttä ja pintojen hygieenisyyttä. Tankki on toimittanut vastaavanlaisia säiliöitä useisiin eri maihin vuosien varrella.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Antti Rantala, +358 40 561 3270

Uusia menetelmäkokeita ja materiaaleja

tankki-hitsaus-01-web.jpg

Tankki Oy on vuoden 2016-2017 aikana hankkinut osaamisen ja pätevyydet painelaitteiden hitsaukseen hastelloy C22 materiaalista. Tällä materiaalilla saavutetaan erinomaiset korroosionkesto-ominaisuudet monissa eri teollisuuden käyttökohteissa. Näillä menetelmäkokeilla täydennetään yrityksemme laajaa hitsausalan osaamista perusruostumattomien sekä duplex että SMO materiaalien lisäksi.

Toteutetussa projektissa valmistettiin lääketeollisuuden reaktori kyseisestä materiaalista.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Antti Rantala, 040-5613270.

Jaa sivu: